Tvoje putovanje prema samospoznaji te čeka

Da li ste se ikad zapitali tko ste Vi uistinu? Koja je uloga Vašeg postojanja? Zašto živimo uopće?

S vremena na vrijeme dobro je zastati i upitati se ova pitanja kako nebismo trčali glavom bez obzira za nečim što uopće nije na vrhu naših prioriteta.

“Koji su tvoji prioriteti?”

S vremena na vrijeme od velike je važnosti napraviti malu inventuru, procjenu: da li još uvijek slijedim put svoje duše? Ili su me društvo / neke druge energije povukle u pravcu koji nije zapravo moj?

Uzmi vremena sada. Udani. Izdahni. Umiri se. Uspori.

Kada malo usporimo produktivnost nam se neće umanjiti. Naprotiv, usmjeravanjem pažnje na svjesno disanje vježbamo svjesnost u sadašnjem trenutku što nam omogućuje da naše odluke i reakcije proizlaze iz potpuno drugačije energije. S vremenom kad vježbamo ovu jednostavnu tehniku osjećamo se sve bolje i sigurnije. Imamo više unutarnjeg mira i samopouzdanja. Stavi dlan na donji dio trbuha i probaj da ti udah kreće na tom mjestu umjesto gore visoko u prsima/ grlu. Izdahom pošalji energiju prema zemlji. (#svjesnodisanje #unutarnjimir #uspori)

Želiš li proibiti svoje znanje o sebi, svojem životnom putu, naučiti disati i preuzeti kontrolu u svoje ruke? Priključi se našim programima u Anatura holističkom centru.

Scroll to Top

VRIJEME TI CURI KROZ PRSTE?

Hvala ti što preuzimanjem odgovornosti za svoj život podižeš globalnu razinu svijesti i činiš ovu planetu boljim mjestom za život!

Tvojom prijavom za ovaj besplatni sadržaj dobivaš vođeni video postavljanja namjere koji ti pomaže da u samo 5 minuta:

  • ostvariš bolji fokus usmjeriš svoju energiju na prava mjesta kako ti vrijeme ne bi curilo kroz prste
  • kvalitetnije kreneš u dan
  • imaš više jasnoće i unutarnjeg mira
  • djeluješ proaktivno bez da si prelaziš granice (ili dopuštaš drugima da ti to čine)