O nama

Anatura holistički centar je mjesto za osobni rast i razvoj na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom aspektu kroz holistički pristup ljudskom biću.

Kroz jogu kao holističku znanost pomažemo znatiželjnim dušama ostvariti zdravo tijelo, miran um, samoiscjeljenje, jasnoću životne svrhe i aktivirati svoj puni potencijal.

Certificirani smo joga instruktori sa više od 3000 sati školovanja i preko 5000 radnih sati u području joge, joga terapije, prehrane, ajurvede, masaža i srodnih terapeutskih tehnika.

Iza imena Anatura holistički centar za osobni razvoj stoje supružnici Ana i Igor Arapinec, te cijela loza učitelja i njihove velikodušne cjeloživotne podrške kroz moto Wisdom Love Service (mudrost ljubav služenje).

Sve što podučavamo naučili smo po liniji velikog prosvjetljenog i ostvarenog učitelja Brahmrishi Vishwatma Bawraji Maharaja. Naš centar i način poduke dio je međunarodne škole Brahmrishi school of yoga čiji smo ponosni član.

Raditi sa nama možeš kroz grupne i individualne programe, savjetovanja, masaže, online edukacije i našu najkompletniju uslugu: holističku edukaciju osobnog razvoja ‘’Ciklus 8 čakri’’.

Vizija centra je pomagati osobama ostvariti sretniji, zdraviji, ispunjeniji i kvalitetniji život sa jasnom svrhom i razumijevanjem sebe.

Kroz grupne i individualne programe i tretmane, pomažemo Vam zakoračiti i usidriti se u svojoj autentičnosti, svojem stvarnom ‘ja’. Naš pristup je jednostavan, pouzdan, razumljiv i siguran jer je temeljen na tisućljetnoj tradiciji, znanosti i iskustvu.

Cilj nam je pružiti pojedincima i grupama ugodan prostor sa čistom, iscjeljujućom i podržavajućom energijom, koji nam svima služi kao drugi dom u koji radosno dolazimo s namjerom unapređenja kvalitete života na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini.

Anatura centar karakterizira

Voditelji

Ana Arapinec

Osnivačica i voditeljica centra. Hatha joga, radionice, tečajevi, jogijska povlačenja. Osobna savjetovanja. Ceremonije podrške. Masaže.

Igor Arapinec

Hatha joga. Zdravi gableci.
Administracija. Logistika.

Izuzetno nas raduje da su naš rad i pristup međunarodno prepoznati, uvaženi i donose konkretne rezultate.

Za to su prije svega zaslužni naši učitelji koji nesebično i kontinuirano stoje uz nas i prenose svoja duboka iskustvena znanja: Ron van der Post, Swami Yogananda, Krishna Priya Didi, Lucy Guest, prosvijetljeni učitelj Brahmrishi Vishwatma Bawraji Maharaj; te prijatelji i obitelj i svi polaznici naših programa koji su ujedno i učitelji na drugačiji način.

 

Bezgranično smo zahvalni na velikim blagoslovima, te se trudimo kroz predanost osobnoj praksi i kontinuiranom učenju konstantno napredovati i što kvalitetnije pomagati vama.

Izaberi najbolje za sebe iz naše kvalitetne ponude programa ili nam se javi kroz kontakt obrazac:

Scroll to Top

VRIJEME TI CURI KROZ PRSTE?

Hvala ti što preuzimanjem odgovornosti za svoj život podižeš globalnu razinu svijesti i činiš ovu planetu boljim mjestom za život!

Tvojom prijavom za ovaj besplatni sadržaj dobivaš vođeni video postavljanja namjere koji ti pomaže da u samo 5 minuta:

  • ostvariš bolji fokus usmjeriš svoju energiju na prava mjesta kako ti vrijeme ne bi curilo kroz prste
  • kvalitetnije kreneš u dan
  • imaš više jasnoće i unutarnjeg mira
  • djeluješ proaktivno bez da si prelaziš granice (ili dopuštaš drugima da ti to čine)