Meditacija

Svaka jogijska praksa može napredovati samo ako je dio nje i meditacija.

Svakodnevna praksa meditacije omogućuje nam da budemo promatrač. Da prepoznajemo svoje emocije, navike i naučene obrasce ponašanja. Osvijestimo ih. Preuzmemo kontrolu nad njima.

“Izuzetno je važno u životu razviti kapacitet da svaku osobu i događaj promatramo sa znanjem da je to samo naše ogledalo.”

Sve što vidimo u drugima, sve što nas smeta ili nam se sviđa, sve to nosimo i mi sami. U drugima imamo mogućnost prepoznati samo ono što i sami u sebi nosimo.

Cijeli svemir je u nama

Vježbom, kvalitetnim vodstvom i kontinuiranom praksom možemo doći do brojnih važnih uvida o sebi i svojem životu. Na svakome od nas je da bezglavo lutamo bez cilja i svrhe ili da se okrenemo meditaciji i promatranju sebe kako bi bili bolje osobe i uzeli život u svoje ruke. Kako bi izašli iz ropstva našeg uma i misli. (#mislikreiraju #meditacija #promatranje) Sve osobe u našem životu su samo glasnici. Svakim napadom na drugu osobu ubijamo glasnika i sebi uskraćujemo priliku za učenje i razvoj. Pročitaj ovo još jednom.

Dozvoli si učenje, rast i razvoj. Vidimo se!

Scroll to Top

VRIJEME TI CURI KROZ PRSTE?

Hvala ti što preuzimanjem odgovornosti za svoj život podižeš globalnu razinu svijesti i činiš ovu planetu boljim mjestom za život!

Tvojom prijavom za ovaj besplatni sadržaj dobivaš vođeni video postavljanja namjere koji ti pomaže da u samo 5 minuta:

  • ostvariš bolji fokus usmjeriš svoju energiju na prava mjesta kako ti vrijeme ne bi curilo kroz prste
  • kvalitetnije kreneš u dan
  • imaš više jasnoće i unutarnjeg mira
  • djeluješ proaktivno bez da si prelaziš granice (ili dopuštaš drugima da ti to čine)