Holistička edukacija osobnog razvoja Ciklus 8 čakri

ŽELIŠ AUTENTIČNO ZRAČITI LJUBAV, VITALNOST I ISTINSKU RADOST ?

Ovo je edukacija kroz koju ti dajem SVE.
 • Sve provjerene alate.
 • Sva iskustvena znanja.
 • Svo podržavajuće vodstvo.

Edukacija koju prolaziš isključivo za sebe, za svoj osobni razvoj, napredak i iscjeljenje, a ujedno doprinosiš podizanju globalne razine svijesti.

Edukacija kroz koju naučiš na novoj razini prihvatiti, otpustiti, probaviti, voljeti, izraziti se, uprisutniti, vjerovati i prepustiti se. 

Dosta ti je osjećaja grižnje savjesti? Krivnje? Preuzimanja tereta? Nezdravih granica i odnosa? Pokušaja spašavanja drugih? Dosta ti je površnosti i praksi s kratkoročnim efektom?

Slažem se- DOSTA JE.

Gotovo svaka empatična osoba danas prolazi velika energetska curenja u svim navedenim smjerovima, no za to zaista nema potrebe (i sama sam kroz to prošla).

Vrijeme je da svoju dragocjenu energiju usmjeriš na smislene, korisne i plodonosne aktivnosti i prakse.

Kroz Ciklus 8 čakri osvjestiti ćeš gdje se kriju tvoje temeljne blokade i naučiti prakticirati tehnike koje će ti pomoći da te blokade transformiraš u svoju korist. Fokusom na temeljne blokade i izazove, umjesto saniranja ‘površinskih rana’ i krajnjih efekti- iscjeljuješ stvari u korijenu!

U opuštenoj, razigranoj i dinamičnoj atmosferi biti će prostora za praksu asana, vježbe disanja, meditaciju i sva tvoja pitanja kao i podršku kroz tjedne zadatke i zadaće koje će ti omogućiti integraciju i dublje iskustveno znanje.

Osnažiti ćeš zdravo samopouzdanje, te napraviti značajne pozitivne korake u rješavanju strahova, napadaja panike i anksioznosti, otpuštanju i opuštanju, probavi, detoksu, emocionalnoj stabilnosti, fizičkoj i mentalnoj snazi i fleksibilnosti, unutarnjoj snazi i životnom žaru, postavljanju zdravih granica,prihvaćanju, povjerenju, suosjećanju i ljubavi, ekspresiji, nenasilnoj komunikaciji,intuiciji, uspostavljanju kvalitetne osobne prakse fizičke, mentalne, emocionalne i duhovne higijene, ravnoteži i unutarnjem miru.

Pažljivo dizajnirani program Anatura holističkog centra sa uspješnom tradicijom od 2018. godine.

8 tjedana velike transformacije putem osobne prakse i mentorskog vodstva + 10 tjedana grupne podrške u integraciji procesa i daljnjem implementiranju znanja. 

Ovo je pravo vrijeme za Ciklus 8 čakri ako :

 • osjećaš spremnost zaroniti u sebe i izroniti sa više mudrosti, mira i radosti. 
 • osjećaš spremnost pročistiti se i podići na novu razinu svjesti. 
 • osjećaš spremnost posvetiti se sebi i transformirati u slobodnu i samopouzdanu osobu koja punim plućima živi život putem svoje duše.

***Ciklus 8 čakri NIJE za tebe ako nemaš otvorenost i znatiželju prema novom i ponekad drugačijem, ako želiš promjenu preko noći, ako vjeruješ da će netko drugi mahnuti čarobnim štapićem i sve će biti bolje i NIJE za tebe ako ne želiš uložiti svoje vrijeme i energiju u ovaj itekako vrijedan program.***

Edukacija se bazira na holističkom pristupu drevnih znanosti o životu, prirodi i ljudskom biću- na JOGI.

Joga je ZNANOST kao i kvantna fizika ili matematika. Joga je logična disciplina koja se može učiti na sistematizirani i lako razumljiv način. Joga je za svakoga tko je zainteresiran za razvoj svijesti.

U tradiciji iz koje dolaze učenja koja prenosim – Brahmrishi School of Yoga, glavni je moto “Wisdom, Love, Service.” , odnosno, “Mudrost, Ljubav, Služenje.” 

Mudrost prenošena direktno s učitelja na učenika i potvrđena kroz vlastitu praksu.

Ljubav kao glavna energija i izvor čitavog postojanja.

Služenje u smislu prenošenja znanja onima koji žele znati i razvijati se.

Učenja koja ćeš primiti kroz edukaciju o čakrama nadilaze kognitivnu razinu. Praksu holističkog pristupa u Ciklusu 8 čakri čine:

 1. položaji tijela (asane) usmjereni na harmonizaciju određenog energetskog centra i aktivaciju jedne od 5 glavnih energija (prana) u tijelu;
 2. tehnike disanja koje te vode prema usvajanju kontrole disanja, a samim time i umirivanja uma;
 3. meditacija kojom gradiš svoj kapacitet da vidiš širu sliku, mogućnosti i rješenja svojih izazova, razvijaš fokus i u konačnici spoznaješ svoju istinsku prirodu i put svoje duše;
 4. utjelovljenje elemenata kroz specifične zadatke koji ti omogućuju jasnoću i učenje svjesne aktivacije svakog od njihovih aspekata prema namjeri u danom trenutku;
 5. tehnike čišćenja, uspostavljanja i održavanja fizičke, emocionalne, mentalne, intelektualne i duhovne higijene.

Moja odgovornost je pomoći ti da kroz osam tjedana jasne edukacije uspostaviš i integriraš svoju osobnu zdravu praksu i usvojiš alate koje možeš tijekom cijelog života koristiti, ovisno o tvojem cilju/namjeri, te kojima možeš i drugima pomoći nadvladati njihove izazove. Moja odgovornost je voditi te korak po korak kroz putovanje na siguran i jasan način.

Kroz poduku Ciklus osam čakri imaš priliku tijelo, srce i um povezati u jednu cjelinu. 

Tvoja odgovornost je prisutnost na susretima uživo, izdvojiti vrijeme za praksu i zadaće, pitati što god ti nije jasno, komunicirati. 

Očekuj vremenski ulog na tjednoj razini od 5-10 sati + susret uživo. 

SVOJ DIO GARANTIRAM! 

Ako i ti pristaneš i odradiš svoj dio odgovornosti- zadovoljstvo, uspjeh i napredak zasigurno su tu.

Imaš pitanja / želiš osjetiti da li smo kompatibilni ? Zatraži svoje besplatne telefonske konzultacije od 20 minuta !

WISDOM, LOVE, SERVICE.

Za prisustvovanje je esencijalna Tvoja želja i namjera za upoznavanjem i razumijevanjem sebe.

Zbog individualnog pristupa radionice su pristupačne za početnike u jogi i dovoljno izazovne za napredne vježbače.
Za one koji se prvi put sreću s jogom i radom na sebi i za one koji već dugi niz godina prakticiraju, pa znaju da u jogi, kao i kod svih drugih znanosti, vrijedi pravilo: što više učim, manje znam. A to je zato jer otvaramo vrata novom kvalitetnijem holističkom poimanju sebe i života i svaki puta (pa makar čuli nešto ponovo) proradimo na drugačijoj razini / frekvenciji za koju smo spremni u tom periodu života. 
Što više učimo o sebi i ‘gulimo slojeve’ (nametnutih/posuđenih) maski, to dublje možemo spoznati i integrirati znanja koja nam se nude.

 

Kroz ciklus je moguće proći više puta jer kroz svaki ciklus dobivate novi, dublji uvid, spoznaju ili otpuštanje na dubljem nivou.

Ciklus uključuje 8 vođenih tjedana, 8 radionica uživo subotom od 17:00 – 20:00 u Anatura holističkom centru za osobni razvoj u Varaždinu, moćne i važne zadatke i komunikaciju između susreta, pribor za rad, grupu podrške, praćenje tvojeg osobnog procesa integracije i certifikat o završenoj edukaciji.

Termini susreta 2024:
3.2. Korijenska čakra- samopouzdanje; noge
10.2. Sakralna čakra- kukovi i zdjelica
17.2. Manipura čakra (solarni pleksus) – trbuh i donji dio leđa
24.2. Anahata čakra (prsni koš) – ljubav i tuga
2.3. Visshuddha (grlena) čakra – vrat, ramena i ruke
9.3. Lalna čakra – umirivanje uma, fokus
16.3. Ajna čakra- ego, intuicija
23.3. Brahma čakra- intelekt; uloga promatrača

 

Svaki susret odvija se SUBOTOM od 17:00-20:00.

Mentorski dio edukacije traje do 23.03.2024., a u njega je uključeno osam holističkih radionica subotom gdje ćete bolje upoznati svoje tijelo i um, svoj mentalni proces, razumjeti svoje energetsko stanje, te naučiti kako harmonizirati glavne energetske centre u tijelu (čakre). Naučiti ćete što to znači da smo sastavljeni od 5 elemenata (zemlja, voda, vatra, zrak, eter) , kako svjesno utjeloviti elemenate i raditi sa njima kao dio osobne emocionalno-mentalne higijene. Naučiti ćete vrlo jednostavnu tehniku i praksu meditacije koja vam omogućuje svjesno povezivanje sa svojim višim ‘Ja’, autentičnost, mirniji um, kao i ulazak u izmijenjena stanja svijesti. Naučiti ćete strukturu i dobiti alate koji će vam omogućiti da pomognete sebi (i drugima) kod određenih disbalansa, smetnji, problema i/ili bolova.


Fokus će svaki tjedan kroz 8 dana biti na jednoj od 8 glavnih čakri kako bi mogli kroz nju upoznati sebe, ući u srž tematike koju obrađujemo, te dublje osvjestiti svaki od 8 aspekata.

Edukacija uključuje i:
 • Analizu energetskog stanja
 • Analizu konstitucijskog tipa
 • Edukaciju o prehrani i detoksu
 • Praksu detoksa
 • Tečaj disanja
 • Edukaciju o 5 prana
 • Tečaj meditacije
 • Trening hladnog kupanja

Edukacija osobnog razvoja zbog svoje punine odvija se u potpuno ZATVORENOJ GRUPI.

Na ovaj način moći ću vas kvalitetno popratiti i poduprjeti u čitavom procesu u koji ulazite i koji se događa prilikom ovog intenzivnijeg fizičkog i energetskog rada.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Za dolazak na radionice udobno se obucite i ponesete bocu vode.
Ukoliko imate svoju prostirku, dekicu i jastučić – slobodni ste ih ponijeti sa sobom.
U centru također imamo na raspolaganju svu potrebnu opremu.  

Cijena : 888€

Rezervacije mjesta su obavezne. 

Moguće je platiti u 2-4 rate: prvi dio iznosa služi za rezervaciju mjesta (uplaćuje se prije početka ciklusa), a zadnji dio prije završetka prvog osmotjednog dijela edukacije.

Info i prijave na:  ana@anatura.hr

DOBRODOŠLI ! 🙂

 

Zbog čega trebaš baš od mene učiti o osobnom razvoju?

Imate pitanja? Veselim im se! 🙂S ljubavlju,Ana

Kako bi mogli zajedno utvrditi da li smo kompatibilni i da li je ovaj program za tebe, javi nam se kroz kontakt formu da dogovorimo besplatni poziv.

Scroll to Top

VRIJEME TI CURI KROZ PRSTE?

Hvala ti što preuzimanjem odgovornosti za svoj život podižeš globalnu razinu svijesti i činiš ovu planetu boljim mjestom za život!

Tvojom prijavom za ovaj besplatni sadržaj dobivaš vođeni video postavljanja namjere koji ti pomaže da u samo 5 minuta:

 • ostvariš bolji fokus usmjeriš svoju energiju na prava mjesta kako ti vrijeme ne bi curilo kroz prste
 • kvalitetnije kreneš u dan
 • imaš više jasnoće i unutarnjeg mira
 • djeluješ proaktivno bez da si prelaziš granice (ili dopuštaš drugima da ti to čine)